Säsongens trädgårdsträffar i varandras trädgårdar

Det är alltid mycket trevligt att besöka andra trädgårdsägare och få inspiration, tips och idéer så därför kommer vi att även i år att arrangera trädgårdsträffar i en sluten grupp.

Passa på och lär dig lite mer om trädgård under trevliga former. Vi som är anmälda i gruppen besöker varandras trädgårdar/balkongodlingar/kolonilotter. Vi beundrar vackra växter och anläggningar, pratar och inspireras. Man kan även få tips och råd av besökarna till sin trädgård. Tänk på att detta inte är en trädgårdstävling utan ett tillfälle för oss som älskar trädgårdar att träffas och prata och byta erfarenheter. Alla kan vara med! Det är ett krav för att vara med i gruppen att du visar din trädgård.

Det vore roligt om du som är med i trädgårdsvisningsgruppen även väljer att öppna din trädgård på visningsdagen ”1000 trädgårdar”. Mer information om den aktiviteten hittar du på hemsidan. Du missar ju inget själv, då du kan besöka massor av trädgårdar under säsongen i trädgårdsträffsgruppen.

Vid första Trädgårdsträffen i maj bokas datum, tider och form för visning av allas trädgårdar. Du kan även lämna önskemål om datum och tid för din träff redan när du anmäler dig. Det är viktigt att försöka närvara vid just den första träffen som blir hos Pia onsdag 11 maj kl 18:00 på Vintervägen 13a i Tullinge.

Du bestämmer själv om du vill öppna trädgården även för övriga medlemmar i föreningen eller om det bara ska vara för den ”slutna gruppen”, vi ser dock gärna att så många träffar som möjligt blir öppna för alla medlemmar (det kommer att vara möjligt med föranmälan om man vill, så man vet i förväg hur många som beräknas komma på besök). Beroende på hur många som anmäler intresse, så kan vi även dela upp oss i mindre grupper. De som eventuellt vill öppna sin trädgård även för andra kommer att läggas ut på hemsidan i maj, övriga träffar informeras om endast internt i ”Trädgårdsträffsgruppen”.

Anmälan: maila till vår anmälningsadress: anmalan@hu-bo-tradgard.org. Om du saknar mail eller har några frågor så kan du ringa eller smsa till Pia Hedenblad 0725-037314 eller Maria Korell 0704-218 717. På årsmötet i mars kommer det att skickas runt en intresselista som kan skrivas på direkt på plats.
Sista anmälningsdag:  5 maj
Första träff: Hos Pia, onsdag 11 maj kl 18:00 på Vintervägen 13a i Tullinge.
Kostnad: ingen

Dela inlägg

Facebook


Kommentera