Säsongens trädgårdsträffar i varandras trädgårdar

OBS! Träffen på söndag 3/5 kl 15.00 är hos Anna S på Ringvägen 46 i Fullersta. Mer info kommer per mail och/eller sms i morgon fredag 1/5 till alla anmälda!

Vi kör liknande upplägg som förra året

Efter genomgång av alla utvärderingar från förra säsongen, samt beaktande av andra synpunkter som inkommit så kör vi även i år trädgårdsträffar i grupper med vissa modifieringar.

Det är alltid mycket uppskattat att besöka andra trädgårdsägare och få inspiration, tips och idéer. Passa på och lär dig lite mer om trädgård under trevliga former. Vi besöker varandras trädgårdar/balkongodlingar/kolonilotter – alla kan vara med. Vi beundrar vackra växter och anläggningar, pratar, inspireras och byter erfarenheter. Och inte att förglömma så fikar vi.

Till dessa vandringar anmäler du dig till Anna Schelin senast den 30 april, helst genom att maila till vår anmälningsadress: anmalan@hu-bo-tradgard.org  Om du saknar mail eller har några frågor så kan du ringa på telefon: 0731-58 85 70

På årsmötet i mars skickas även runt en intresselista som kan skrivas på direkt på plats.

Vid första Trädgårdsvandringen i maj (Anna sammankallar) bokas datum, tider och form för visning av allas trädgårdar. Du kan även lämna önskemål om datum och tid för din träff redan när du anmäler dig. Det är viktigt att försöka närvara vid just den första vandringen som är på söndag 3 maj kl 15.00 hemma hos Anna S på Ringvägen 46 i Fullersta. Du bestämmer själv om du vill öppna trädgården även för övriga medlemmar i föreningen eller om det bara ska vara för den ”slutna gruppen”, vi ser dock gärna att så många träffar som möjligt blir öppna för alla medlemmar (det kommer troligen vara möjligt med föranmälan så man vet i förväg hur många som beräknas komma på besök). Beroende på hur många som anmäler intresse, så bildar vi fler grupper – med max 15 trädgårdar per grupp. De som ev vill öppna sin trädgård även för andra, kommer att läggas ut på hemsidan i maj, övriga träffar informeras endast internt i ”Trädgårdsvandringsgruppen”.

Välkomna med er anmälan!

 

Dela inlägg

Facebook


Kommentera