Skapa med kycklingnät till trädgården, onsdagen 15 februari och torsdagen 16 februari

Har du problem med rådjur? Kom och skapa en nätklocka att stjälpa över favoritväxten som du vill skydda. Vi kommer att tillverka stommar i kycklingnät och ståltråd, lite som luffarslöjd. Du kan förutom nätklockor göra t ex en buxbomform, mosshjärta, vietnamesisk lanterna, eller en dörrkrans. Olika förslag kommer att finnas på plats. Oömma kläder rekommenderas, och tag gärna med dig lite olika tänger om du har; en avbitare, plattång, rundtång och en kraftavbitare/bultsax.

Tid: onsdagen 15 februari kl 18.30-21.00 eller torsdagen 16 februari kl 18.30-21.00.  På grund av många anmälda till 15/2 har vi lagt in ett extra tillfälle 16/2. Kursen är alltså bara en kväll.
Plats: meddelas senare
Kursledare: Maria Korell
Kostnad: 150:- bg-konto 5756-6390 senast 8 februari, märk din insättning med 0215 samt ditt namn, så är det lättare för kassören att koppla ihop med rätt person & rätt aktivitet.
Antal deltagare: max 10
Sista anmälningsdag: 1 februari. Medlemmar har förtur till 20 januari, sedan tar vi emot anmälningar även från icke-medlemmar.
Anmälan: Via formuläret nedan, eller till anmalan@hu-bo-tradgard.org. Kursen är fullbokad men det går bra att stå på kö för ev återbud. Ange vilket datum du är intresserad av att gå.

 

Anmälan till skapa med kycklingnät

Ditt namn (obligatoriskt)
Jag är medlemJag är inte medlem

Jag vill också anmäla

Också medlemIcke medlem

Ditt telefonnummer(obligatoriskt)

Meddelande

skriv svaret på detta tal(obligatoriskt)

Dela inlägg

Facebook