Webmastern har ordet

God fortsättning alla besökare!

Nu är den nya hemsidan igång sedan slutet av december. Många nya spännande aktiviteter är planerade och jag hoppas ni ska hitta dem här på hemsidan så ni kan anmäla er i tid. Som de flesta av er redan har märkt använder vi SimpleSignUp för att anmäla sig för att underlätta för programgruppen att planera aktiviteterna och den nås här från hemsidan under respektive aktivitet.

Kom gärna med synpunkter på hemsidan. Det är lätt att bli hemmablind så lite idéer är alltid välkommet. Jag har fått hjälp av en av sönerna med hemsidan så jag är inte på något sätt proffs men jag ska göra vad jag kan om det är något som behöver ändras. Tyvärr är sonen i Australien i fyra månader men har lovat att bistå så gott det går.
Vi har även ett uppdaterat Nyhetsbrevs-tillägg och jag hoppas att alla som anmält sig för nyhetsbrevet har fått det. Hör av er annars.

Er webmaster, Britt Flodetorp

P.S. Bilden är inte nytagen men jag inspirerades av Ordförandes bild i föregående inlägg 🙂

Kommentarer

  1. Hej, Johan Assmundsson här.
    Hittar ingen info om gödselhämtning i år, är det nedlagt eller?