Vi behöver frivilliga ”hjälpare” vid sommarmötet 17-18 augusti

Riksförbundet Svensk Trädgård håller årets sommarmöte här hos oss i Huddinge-Botkyrka den 17-18 augusti. Vi har en arbetsgrupp som jobbar på att få ihop allt från program och visningsträdgårdar till mat och busstransporter. Det brukar komma ca 150 personer säger riksförbundets kansli.

Vi kommer att behöva många frivilliga “hjälpare” till detta arrangemang, till olika uppgifter. Bussvärdar, visa folk till rätta på middagen, registrering, kanske köra ut material till visningsträdgårdarna någon dag innan… fixa sponsrat innehåll till goodiebag:en som deltagarna ska få. Vi fyller på listan hela tiden. Är du intresserad av att hjälpa till så maila på anmalan@hu-bo-tradgard.org, så hör vi av oss.

För dem som vill vara med som deltagare istället kommer information om bokning av platser i Hemträdgården i februari. Vi lägger en länk även på hemsidan då.

Kommentarer

  1. Jag kan hjälpa med nåt. Ska visa min trädgård också. Ni kan säkert hitta nåt åt mig som behöver göras