Trädgårdspresentationer

Hej alla trädgårdsvänner!

Eftersom en viktig del av föreningars verksamhet är att träffa och umgås med likasinnade så får vi ju göra vad vi kan för att kompensera det fysiska umgänget i dessa pandemi-tider. Visserligen kunde vi ju genomföra en hel del trädgårds-visningar förra säsongen men själv känner jag att jag vill ha mer. Därför har jag tagit itu med det här att ni även kan få visa era trädgårdar här på hemsidan men jag vill ha ännu mer. Visserligen säger man att en bild säger tusen ord men vissa idéer kanske behöver uttryckas med ord. Dessutom är jag själv väldigt nyfiken på människorna bakom idéerna.

Jag älskar att gå på trädgårdsvisningar och har besökt ett stort antal av era och blivit väldigt imponerad över vår bredd. Från kolonilotter till fantastiskt designade trädgårdar. Flera som har nördat ner sig i t ex pioner, dahlior, pelargoner och chili o s v. Så jag hoppas många vill dela med sig och presentera sig och sin trädgård här på hemsidan.

Så här kommer nästa steg: Jag vill göra intervjuer med er om era trädgårdar och trädgårdsdrömmar. För att ni ska få en idé om vad jag menar så har jag helt enkelt gjort en intervju med mig själv. Sedan tänkte jag gå vidare med de övriga i vår styrelse så ni får se vilka trädgårdsmänniskor som styr vår förening.

Slutligen vill jag uppmana alla som kan att öppna er trädgårdar för visning. De behöver inte vara perfekta för det är ju spännande att se hur trädgårdar utvecklas. Det är bara att skicka e-post till mig, webmaster@hu-bo-tradgard.org, så lägger jag ur visningen på hemsidan. Vill ni ha lite stöd så anmäler ni er till vår grupp för trädgårdsträffar nedan. Pia kommer även leda en grupp om trädgårdsbelysning som ni också kan läsa om i vårt digital programblad (Trädgårdsbladet) som ni kan hitta övers på hemsidan. Eller varför inte följa Pernilla Helmerssons uppmaning att visa era tidigaste vårtecken i era trädgårdar, se överst i evenemangs-tipsen.

”Ni som vill öppna era trädgårdar anmäler er till anmalan@hu-bo-tradgard.org, märk anmälan med Trädgårdsträffar 2021. Alla ni som anmält att ni vill delta och öppna era trädgårdar blir inbjudna till ett uppstartsmöte och trädgårdsvisning som preliminärt planeras till torsdagen den 20/5 kl 18:30 hos Pia Hedenblad i Tullinge. Då kommer vi tillsammans att boka datum, tider, form för visning av allas trädgårdar. Därför är det viktigt att delta i detta första möte. Ansvarig från föreningen: Pia HedenbladOm du har några frågor så kan du ringa eller smsa till Pia Hedenblad 0723-739340. Välkomna med er anmälan!” Från vårt digitala programblad Nr 2021:1

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/d/5/f/hu-bo-tradgard.org/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/d/5/f/hu-bo-tradgard.org/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/d/5/f/hu-bo-tradgard.org/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/d/5/f/hu-bo-tradgard.org/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853