Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Föreläsning & workshop: Vintersådder

30 oktober, 2019 @ 19:00 - 21:00

Veronica Axelsson som driver Sanda Cottage i Upplands Väsby kommer och föreläser och håller en workshop med oss om vintersådder.

För Veronica började intresset för vintersådd med att hon lyssnade på ett radioprogram 2012 om ämnet och tyckte det lät så himla häftigt att hon var tvungen att testa.

Och det fungerade verkligen! Sedan dess har hon vintersått det mesta och testat sig fram – ibland med framgång och ibland utan. Hon tycker att fler borde vinterså, främst för att det är så himla enkelt och man slipper ha sådderna inomhus. Under denna kväll så lär hon ut sin teknik till oss. Föreläsningen avslutas med en workshop där hon tar med sig lådor, jord och fröer så att vi kan få möjlighet att gå hem med färdiga lådor under armen och ställa ut dem direkt efter workshopen.

Om man redan innan workshopen vill börja samla fröer för att sedan pröva sina nya kunskaper hemma efteråt så tipsar Veronica om att några av de fröer som är enkla att starta med är bla: Vallmo, Verbena, Tobak, Vädd, och Fingerborgsblommor. Men det finns så klart många fler som vi kommer att prata om under denna kväll.

Tid: onsdagen 30 oktober, kl 19.00-21.00

Plats: Lilla salen, Kulturhuset (fd Folkets hus) Huddinge C

Kostnad: 100:- för medlemmar, 150:- för icke medlemmar

Anmälan: Fullbokat! Maila anmälningsadressen anmalan@hu-bo-tradgard.org om ni vill bli kontaktade om någon vill lämna återbud. Gör ni detta måste ni hålla datumet öppet i er kalender, återbuden kommer ofta i sista sekunden. Sker genom biljettbokning hos Simple signup, på denna länk: https://www.simplesignup.se/private_event/154087/e75fa93634

Max 30 deltagare!
Sista anmälningsdag: 23 oktober

Ansvarig från föreningen: Pia Hedenblad

Detaljer

Datum:
30 oktober, 2019
Tid:
19:00 - 21:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Kulturhuset, Huddinge