Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Frö- och sticklingsbyte – obs! digitalt

april 20 @ 19:30 - 21:00

Vi kommer att hålla ett digitalt sticklingscafé på tisdag 20 april kl 19.30, via  Zoom.
Det är enkelt att vara med, du klickar på en länk.
Vi kommer inte att ses ”live” på Ikeas parkering då det strider mot svensk pandemilagstiftning.

Beroende på hur många som meddelar att de har växter att sälja så delar vi upp tiden, så att alla som har något att sälja får en stund var att berätta om det på.
T ex kanske person A får 2-3 minuter att presentera det hen har.
Det går att göra genom att hålla upp en växt framför kameran eller genom att dela bilder på växterna på sin dator, eller bara berätta vad man har.
Exempel:
”Jag har fem rotade mårbackasticklingar som jag vill ha 20:-/st för, så här ser de ut”. Eller ”Jag har 10 frösådda zinnior, ca 5 cm höga, så här kommer de att se ut när de blommar. Jag vill ha 10:-/st för dem.”
”Jag har 3 st dahliaknölar till en gul, hög, bollformad dahlia för 30:-/st. Jag har inga bilder, men den är jättefin. Den kommer från min morfars barndomshem.”

Den som vill köpa skriver det som kommentar eller räcker upp handen via ”räcka upp handen-knappen”. Vi testar tillsammans hur man gör innan vi drar igång 🙂
Säljaren antecknar vilka som vill ha vad, och sedan kommer säljare och köpare överens om hämning/lämning via t ex messenger, telefon eller epost  EFTER sticklingscaféet, samt om det går att betala via swish eller på annat sätt.

Det är helt ok att sälja/ge bort/byta t ex fröer, pelargonsticklingar, palettbladssticklingar, krukväxtsticklingar, en miljard bebisplantor av jätteverbena eller andra sådda småplantor, krukor och liknande tillbehör.

Alla som anmäler sig till anmalan@hu-bo-tradgard.org innan 19.00 på tisdag 20/4 får en länk för att vara med.

Vi postar också länken i den slutna facebookgruppen.

Välkomna!

Vi byter (och säljer) sticklingar, småplantor och fröer med varandra i IKEAS p-garage på nedre plan, närmast utfarten mot Heron city, långt från hissarna.

Tid: 19.30-21.00

Ansvarig från föreningen: Jenny Wik Norling, anmalan@hu-bo-tradgard.org för frågor

Detaljer

Datum:
april 20
Tid:
19:30 - 21:00
Evenemang Kategori: