Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gödselhämtning

april 18 @ 13:00 - 17:00

I Coronans tid är vi glada att kunna erbjuda en aktivitet som fungerar med Folkhälsomyndighetens och Regeringens rekommendationer. För att efterleva deras rekommendationer har vi dock satt upp regler kring denna aktivitet, som du förbinder dig att följa om du bokar en tid.

Du bokar tid när du gör din anmälan, så att vi minimerar risken för att vi hugger varandra i fötterna med spadarna eller krockar och välter med skottkärran – och så att vi kan hålla avstånd pga Corona.

För att kunna hålla avstånd mellan våra gödselhämtare pga Covid -19/Corona är det viktigt att du håller din bokade tid. MAX 2 PERSONER PER FAMILJ/VÄNKRETS FÅR KOMMA PÅ EN BOKAD TID. Detta för att undvika att vi kommer för nära varandra.

Enbart 2 personer som är engagerade i själva hämtningen är välkomna denna gång, inga som springer omkring eller bara står och sällskapar. Självklart får ingen som har sjukdomssymptom av något slag komma, blir du krasslig så avbokar du din tid på anmalan@hu-bo-tradgard.org.

Du som är medlem men 70+ eller tillhör en annan riskgrupp kan skicka någon annan att hämta gödsel åt dig, även om denne ej är medlem.

Om riktlinjerna från Folkhälsomyndigheterna och Regeringen ändras så kan denna aktivitet komma att bli inställd. Vi meddelar då alla anmälda.

Medtag egna ”behållare” som du vill lasta gödsel i (hink, sopsäck etc) samt spade. Pirra eller skottkärra kan vara bra, då du inte får köra fram bilen till gödselstackarna, utan annars måste bära dina säckar till parkeringen. Mobil behövs för att betala parkeringen.

Tid: 18 april på överenskommen tid.

Kostnad: 20:- som går till fikakassan för stalltjejerna på Sundby gård som tack för att vi får hämta gödseln som de slitit med att mocka ut.

Anmälan: Boka tid på https://www.simplesignup.se/private_event/175789/3597af4e6a

Sista anmälningsdag: Vi håller anmälan öppen till 18/4. Finns det platser kvar så anmäl dig och kom.

Ansvarig från föreningen: Helena Hemming

Frågor: anmalan@hu-bo-tradgard.org

OBS! Enbart för medlemmar!

Detaljer

Datum:
april 18
Tid:
13:00 - 17:00
Evenemang Kategori:

Plats

Sundby