Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Lär känna din jord

september 14 @ 18:30 - 21:00

Svensk pandemilagstiftning och rådande smittläge tillåter inte att vi kör jordaktiviteten den 10/5 som planerat. Nytt preliminärt datum är 14 september. Vi återkommer om detaljer till alla anmälda, som har fått ett mail nu om att de behåller sin plats tills de meddelat annat. Håll i och håll ut så kanske vi kan köra den i september. Vi tar ställning i sommar till om vi kan öppna anmälan för fler eller ej.

Vi bjuder in till föredrag och workshop med Rölundas marknadschef Niklas Vestin. Rölunda vet hur man gör olika jordblandningar, de levererar ca åtta miljoner säckar av olika jordsorter per år i Sverige och Norge.

Till föredraget är max 40 personer välkomna pga coronarestriktioner, och workshopen är begränsad till 20 personer, först till kvarn gäller. Deltagare i workshopen ska ha med sig 2-3 liter av den jord de vill förbättra. Niklas kommer att ha med sig olika jordförbättringsmedel och ska hjälpa oss att göra bättre jord av våra prover för det ändamål vi behöver. Mer information kommer att skickas till dem som anmäler sig till workshopen.

De som anmälde sig 2020 har en plats även detta år, om de inte frånsäger sig den och behöver inte anmäla sig igen.

Vi ansvarar alla själva för att hålla avstånd. Vi kommer att ställa ut stolar på så stort avstånd som möjligt från varandra. Gå inte omkring i onödan i lokalen. Håll avstånd i toalettkön.

Tid: tisdagen den 14 september föredrag kl. 18.30-19.15, workshop 19.30-21.00.

Plats: Tullinge trädgårdstorp, Trädgårdstorpsvägen 52, Tullinge återkommer med info

Kostnad: 50:- för medlemmar.

Fika: De som vill får ta med eget fika. Det fikas endast utomhus denna dag.

OBS! Ytterskor är ej tillåtna inne i föreläsningssalen. Ta gärna med innerskor eller raggsockar om du är frusen.

Ansvarig från föreningen: Lilian Bjelton

Sista anmälningsdag: 3 maj. Anmälan sker genom

biljettbokning hos Simple signup, på denna länk: https://www.simplesignup.se/private_event/175770/0b78e9aa5f

Om du känner dig hängig eller får förkylningssymptom så stannar du hemma. Maila och meddela att du inte kommer påanmalan@hu-bo-tradgard.org, så tidigt som möjligt. Samma sak gäller om någon närstående eller någon i ditt hushåll är sjuk med förkylningsliknande symtom.

Detaljer

Datum:
september 14
Tid:
18:30 - 21:00
Evenemang Kategori:

Plats

Trädgårdstorp, Tullinge