Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Sommarens trädgårdsträffar 2021

maj 20 @ 18:30 - 20:30

Obs! Under rådande pandemi och restriktioner så har styrelsen beslutat att det inte är möjligt att genomföra det med en fysisk träff i nuläget. 
Men vi ger inte upp för det utan styr om det till ett digitalt möte online samma tid dvs kl 18.30 den 20/5. Innan mötet så kommer Pia att skicka ut en möteslänk till er alla via Google meet. Hoppas att det fungerar för er att träffas på detta sättet istället.

Vi besöker varandras trädgårdar, balkongodlingar/kolonilotter och pratar trädgård och inspireras. Detta är ett bra tillfälle att under trevliga former lära sig mer om trädgård eller dela med sig av sin kunskap till andra. Det är också ett fantastiskt tillfälle att få en massa inspiration. Tänk på att detta inte är en trädgårdstävling utan ett tillfälle för oss som älskar trädgårdar att träffas och prata och byta erfarenheter. Alla kan vara med!

Du bestämmer själv om du vill öppna trädgården även för övriga medlemmar i föreningen eller om det bara ska vara för denna ”slutna grupp”. Både vi och också många av våra medlemmar uppskattar dock att så många träffar som möjligt blir öppna för alla medlemmar. Om du vill kan du ha föranmälan så att du vet i förväg hur många som beräknas komma på besök.

Beroende på hur många som anmäler intresse, så kan vi dela upp oss i mindre grupper. Om man redan vid uppstartsmötet meddelar att man vill öppna sin trädgård även för andra, så kommer det att läggas ut på hemsidan i maj. Kommer man på lite senare att man vill öppna sin trädgård för övriga medlemmar så kan man själv annonsera om det i vår facebookgrupp. Övriga träffar informeras om endast internt i ”Trädgårdsträff-gruppen”.

Ni som vill öppna era trädgårdar anmäler er till anmalan@hu-bo-tradgard.org märk anmälan med Trädgårdsträffar 2021. Alla ni som anmält att ni vill delta och öppna era trädgårdar blir inbjudna till ett uppstartsmöte och trädgårdsvisning som preliminärt planeras till torsdagen den 20/5 kl 18:30 hos Pia Hedenblad i Tullinge. Då kommer vi tillsammans att boka datum, tider, form för visning av allas trädgårdar. Därför är det viktigt att delta i detta första möte.

Ansvarig från föreningen: Pia Hedenblad

Om du har några frågor så kan du ringa eller smsa till Pia Hedenblad 0723-739340. Välkomna med er anmälan!

Detaljer

Datum:
maj 20
Tid:
18:30 - 20:30
Evenemang Kategori: