Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Växtloppis 6 juni 2021

juni 6 @ 13:00 - 15:00

Växtloppisen kommer att äga rum 6 juni 2021 på parkeringsplatsen bakom Elektronvägen 6, i Huddinge (ganska nära återvinningsscentralen).

Föreningens medlemmar säljer perenner, sommarblommor, grönsaksplantor, buskar, träd, trädgårdsböcker och krukväxter. Alla är välkomna att handla, även icke medlemmar, men ni måste boka en tid för att handla på denna länk: https://www.simplesignup.se/event/180415

Vi har en lång radda regler från FHM att förhålla oss till. Max 100 personer får vistas på loppisen samtidigt, inklusive köpare, säljare och funktionärer. När en person går ut släpps en person som bokat tid då in.
”Säljvarvet” kommer att enkelriktas, borden står med minst 2 meters mellanrum. Max ett köparsällskap får vara framme vid varje säljbord samtidigt. Lämna gärna barn och andra som inte skall handla på loppisen hemma eller utanför området.
Så länge det går att boka en specifik tid finns det platser kvar.

Ingen tar kort, de flesta tar kontanter, men vi rekommenderar swish av smittoskäl.
Parkering finns på området, det är gångavstånd från pendeltåg och bussar.

Närmsta toalett är på Ica Maxi Flemingsberg. Dit går du på 10 minuter enkel väg.
Ingen med förkylningssymptom får vistas på området, blir du dålig måste du avboka din plats hos anmalan@hu-bo-tradgard.org.

Enbart medlemmar får sälja på loppisen. Här bokar du plats om du vill sälja: https://www.simplesignup.se/private_event/180411/bdddc302b6
Säljarna kommer att anvisas platser kl 12.00. Ingen släpps in tidigare.
Det går att parkera en bil bredvid er säljplats, men då är den instängd där sedan till 15.00.

Säljarna kan ta med ett bord om de vill, eller ställa växterna på marken. Varje säljplats är 2 meter bred. Sedan är det 2 meter lucka till nästa säljare. Det är ok att sälja växter, frön, lökar, krukor, trädgårdspynt, trädgårdsböcker och liknande tillbehör.

Säljarna får ta med en person som finns på plats som medhjälpare till dem OM de föranmäler det i detta formulär vid anmälan, så att vi vet hur många köpare vi kan släppa in. Vi förutsätter att medhjälparen kommer från samma hushåll så att ni ej behöver hålla avstånd bakom säljbordet. Det är ej ok att 2 separata säljare delar på ett bord.

När: Söndagen den 6 juni
Tid: 13.00 – 15.00, köpare bokar 30-minuters shoppingtid på denna länk: https://www.simplesignup.se/event/180415
Plats: Elektronvägen 6, i Huddinge (ganska nära återvinningsscentralen).
Kostnad: Ingen.
Anmälan: Sista anmälningsdag för säljare 31 maj på denna länk: https://www.simplesignup.se/private_event/180411/bdddc302b6

Detaljer

Datum:
juni 6
Tid:
13:00 - 15:00
Evenemang Kategori: