Huddinge-Botkyrka Trädgårdssällskap
– en ideell förening

Öppen visning av Johanna Lundström trädgård

10 augusti, 2022

Varmt välkommen på trädgårdsvisning hemma hos mig onsdag 10 augusti kl 18.30 på Högmoravägen 35A i Huddinge.

Bor i villa sedan 2011 och trädgården har nu hunnit bli några år. Här ska familjen alla behov fyllas: fotboll spelas,  lekar leks och det ska finnas plats för avkoppling. Ganska tidigt kom jag att tänkta på en vers ur Idas sommarvisa och den har blivit som mitt ledord i skapandet av vår yta.
”Och smultron det gör jag åt barna, för det tycker jag dom kan få, och andra små roliga saker som passar när barnen är små.
Och jag gör så roliga ställen, Där barnen kan springa omkring, då blir barna fulla med sommar och bena blir fulla med spring.”
Från början var vår trädgård lik andras bara en stor gräsmatta. Men med en berså av avenbok, flera träd,  perennrabatter och en köksträdgård där grönsaker och ettåriga blommor samsas börjar vi forma vår oas, barnen kan äta goda bär när de leker och springer runt. Min största lycka är att vi nu har fåglar som vill bo hos oss, insekterna kryllar och jag försöker ha något som blommar hela tiden för våra pollinatörer!
Vi har en ganska stor uppfart som rymmer en del bilar, annars går det bra att parkera på gatan om man kör ordentligt åt sidan. Kommer ni kommunalt så heter busshållplatsen Högmoravägen och det är ca 1 km att gå därifrån.
Skicka gärna ett sms (0704608482) om ni kommer, men inget krav!

Välkomna!