Huddinge-Botkyrka Trädgårdssällskap
– en ideell förening

Svetskurs lördagen 13 maj

13 maj, 2023

Denna kurs är fulltecknad, men de finns ett annat tillfälle bokat se hemsidan.

Nu är det dags igen för en svetskurs i föreningen!  Även denna gång åker vi till smidesföretaget 2-Con i Bålsta. Företaget har en mekanisk verkstad, bred kunskap och kompetent personal.

Kursen inleds med att behandla olika säkerhetsaspekter vid svetsning samt hur utrustningen hanteras. Vi går även genom en grundläggande beskrivning av de olika svetsmetoderna och genomgång av de material som skall bearbetas.

Därefter börjar det praktiska lärandet.

Innan dagen är slut har du tillverkat din första spaljé eller blomstöd. Det kommer att finns 3 st olika alternativ som du kan välja mellan. Allt material finns på plats. Materialkostnad tillkommer till kilopris och betalas på plats via Swish.

Vi kan samåka dit, så meddela när du anmäler dig om du har plats i bilen eller om du vill åka med någon, så försöker vi att pussla ihop det. Det går också bra att åka med pendeltåg till Bålsta, transport från stationen kan ordnas.

Tid: lördag den 13 maj 09.00 – 16.30 (Bilresan från Huddinge tar ca 1 tim)

Plats: Tegelbruksvägen 10, Bålsta
Kostnad: 2399 kr, betalas vid anmälan. Material tillkommer. Om tid och möjlighet finns kan du köpa material till ytterligare objekt till kilopris.
Begränsat antal platser: 6 st, som även är minimiantal för att kursen ska bli av.
Sista anmälningsdag: lördag 22 april

Anmälan på denna länk:   Denna kurs är fulltecknad, men de finns ett annat tillfälle bokat se hemsidan.    https://simplesignup.se/private_event/204037/05e35c52be

Medtag: Oömma kläder (OBS inga fleecejackor), matlåda, det finns matsal med möjlighet att värma matlådan. Vi bjuder på fika.
Ansvarig från föreningen: Tuula Ranebäck 070-675 63 34