Huddinge-Botkyrka Trädgårdssällskap
– en ideell förening

Trädgårdsträffar, uppstartsmöte 14 maj

14 maj, 2024

Vi besöker varandras trädgårdar, balkongodlingar/kolonilotter och pratar trädgård och inspireras. Detta är ett bra tillfälle att under trevliga former lära sig mer om trädgård eller dela med sig av sin kunskap till andra. Det är också ett fantastiskt tillfälle att få en massa inspiration. Tänk på att detta inte är en trädgårdstävling utan ett tillfälle för oss som älskar trädgårdar att träffas och prata och byta erfarenheter. Alla kan vara med! Alla som anmäler sig måste dock ta emot ett besök av gruppen. Det är enda kravet för att vara med.

Du bestämmer själv om du vill öppna trädgården även för övriga medlemmar i föreningen eller om det bara ska vara för denna ”slutna grupp”. Både vi och också många av våra medlemmar uppskattar dock att så många träffar som möjligt blir öppna för alla medlemmar. Om du vill kan du ha föranmälan så att du vet i förväg hur många som beräknas komma på besök.
Beroende på hur många som anmäler intresse, så kan vi dela upp oss i mindre grupper. Om man redan vid uppstartsmötet meddelar att man vill öppna sin trädgård även för andra, så kommer det att läggas ut på hemsidan i maj. Kommer man på lite senare att man vill öppna sin trädgård för övriga medlemmar så kan man själv annonsera om det i vår facebookgrupp. Övriga träffar informeras om endast internt i ”Trädgårdsträff-gruppen”.
Ni som vill öppna era trädgårdar anmäler er här: http://simplesignup.se/event/216494-traedgaardstraeffar-och-uppstartsmoete-14-maj

Uppstartsmöte
Alla ni som anmält att ni vill delta och öppna era trädgårdar är välkomna på uppstartsmötet. Här kommer vi tillsammans att boka datum och tider för besök av allas trädgårdar. Därför är det viktigt att delta i detta första möte.
Dag:  14 maj
Tid: 18:30
Plats: Segeltorp. Adress anges i kvittens på anmälan
Ansvarig från föreningen: Maria Korell, 070-4218717

Välkomna med er anmälan!