Huddinge-Botkyrka Trädgårdssällskap
– en ideell förening

Föredrag vid årsmötet: Konsten att beskära – med Eva Robild

16 mars, 2023

Det är en konst att beskära och innan man ger sig ut med såg och sekatör är det bra att känna till grundläggande tekniker, men också hur olika buskar och träd reagerar på beskärning. Med beskärning kan din tråkiga buske förnyas och ge ett helt annat intryck.
Författaren Eva Robild ger svaren på varför, hur och när du bäst beskär prydnadsväxter, fruktträd och bärbuskar i din trädgård. Evas bok ”Konsten att beskära träd och buskar” har tilldelats priset Årets Trädgårdsbok 2021 av Stockholms Gartnersällskap.

Föreningen bjuder alla årsmötesdeltagare på fika och föredrag. Alla medlemmar är välkomna på årsmötet, men vill du vara garanterad en sittplats samt fika mellan mötet och föredraget så vill vi ha din anmälan senast 9 mars.

För dig som inte har möjlighet att komma på årsmötet så går det att anmäla sig enbart till föredraget, och komma kl 19.00. Det ingår då inget fika, och årsmötesdeltagarna har förtur vid platsbrist.

Enbart medlemmar i föreningen och betalande familjemedlemmar är välkomna på detta årsmöte samt föredrag. Det går bra att bli medlem via hemsidan och ta med skärmdump på inbetalt medlemskap om man vill komma men inte tidigare är medlem.

Här hittar du kallelsen till årsmötet.

Tid: torsdagen 16 mars, 19.00-21.00 ca. Årsmötet börjar kl 18.00.
Plats: Stora salen, Folkes/Kulturhuset, Huddinge C
Kostnad: gratis för alla medlemmar
Anmälan: https://simplesignup.se/private_event/200531/26cb61679f
Sista anmälningsdag: 9 mars
Frågor: anmalan@hu-bo-tradgard.org
Ansvarig från föreningen: Jenny